sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kukaan ei ole hyödytön. Aina voi olla edes huonona esimerkkinä...

Otsikko kertonee minusta bloginpitäjänä. Nyt on (taas) päivitykset jääneet muiden juttujen jalkoihin.  Kesä ja työt ovat täällä ja meillä tytöillä on alkanut kesänvietto maalla! Ollaan sopeuduttu jo paremmin kuin hyvin ja työt ovat emännällekin maistuneet oikein hyvin.

Mikä on ihanmpaa kuin lähteä koirien kanssa lähelle järven rantaan lenkille? Tämä on mahdollista meidän kesäasuinpaikallamme, jonka vieressä olevan järven kiertää ihana lenkkipolku! Kyllä koirat ovat aina yhtä innoissaan tietäessään että pääsee juoksemaan vapaana sekä päästen pulahtelemaan veteen pitkin matkaa. Lehmiä ollaan ihmetelty oikein todenteolla. Nanan mielestä lehmät ovat hyvinkin epäilyttäviä ja saattavat hetkenä minä hyvänsä hyökätä päälle sähköaidan läpi, niitä tulee siis tarkkailla taluttajan selän takaa ehkä pienen murahduksen voimin. Vida ei juurikaan jaksa välittää noista leppoisista kavereista, vaan yleensä koittaa löytää syötävää laitumen laidalta ;)

 Nana tarkkailee joutsenia. Pitäisköhän niitä lähteä metsästämään......

Vida ja sen kesäfrendit


Harrastusrintamalla ollaan oltu tasaisen laiskoja eikä olla tehty oikestaan mitään. Agia käyty muutamia kertoja pomppimassa ilman sen kummempaa treeniä. Nyt pitäisi hieman tsempata ja käydä ahkerammin treenailemassa, koska sitten kun koulu taas elokuun lopussa alkaa, niin sitten ei kerkeä muuta taas tehdä kuin matkustaa koulu-koti väliä....Harmi Vidan kannalta kun se on niin kovin pätevä aksassa. Nanaa käytin näyttelyissä, tuloksena EH ja kiva näyttelypäivä. Vielä mentäis käymään tuolla turkilla yksissä missikisoissa ja sitten turkki pois. Vaikka taitaa tuo pomppuliisa olla vähän turhan pitkät sääret omistava tyyppi, ettei ihan mene siihen muottiin kuin pitäisi. Kokemusta, se on meille se tärkein juttu.

 Misseilyä

 Pörröpäät lemppari lenkkipolulla

Vida täytti eilen, eli (16.6) viisi vuotta. Tuntuu uskomattomalta, että viisi vuotta on jo kulunut siitä tiedosta että pentue on syntynyt. Ja että Vida, joka on kuin kuriton pikkukakara on jo noin "vanha". Vida on kyllä maan mainio tapaus, ei voi muuta sanoa. Tuolle koiralle saan olla kiitollinen todella monesta asiasta. Vidan tulo elämääni on kuljettanut minua melkoisia polkuja pitkin sekä tuonut elämääni paljon ihania ihmisiä! Kiitos siis Vidalle ja paljon rutistuksia! Onnea myös E-pentuesisaruksille!  

 Vida ja läpi elämän ollut ykkössuosikki; PALLO

Ei kommentteja: