torstai 28. heinäkuuta 2011

Kenen kanssa, kenen kanssa ei,,,

Oli taas viikottaisen Vidan agitunnin aika. Voin olla vainoharhainen, mutta minusta Vida aristaa vähän tassuaan, joten Nana sai toimittaa Vidan virkaa. Kyllä siellä kentän reunalla alkoi pienoinen mielenilmaushuuto, kun suorittamaan lähtikin Nana eikä Vida....Innokas Nana-hömelö ainakin on jos ei muuta. Pomp pomp pomp pojoing pojoing. No saatiinhan me jotain tehtyäkin. Oma ohjaajamme oli sairaslomalla, mutta hänen sijaisensa oli tehnyt meille todella mukavan radan. Tämä olisi ollut kiva mennä myös Vidan kanssa, mutta katsotaan jos joskus itsenäisesti pääsee ko. rataa kokeilemaan.

Miten me suoritettiin tämä rata? Ekalta hypyltä Nana haki hienosti renkaalle. Nyt voi luottaa jo melkoisen hyvin siihen, että maxirengas mennään eikä meinata. Kolmoselta neloselle kokeilin valssaten ja sehän onnistui paremmin kuin aimmin ajattelemani takaaleikkaus. Vidan kanssa olisin tehnyt takaaleikkauksen. Nana ei ole Vida, juu ei, ei todellakaan. Seuraava ongelmakohta osottautui kolmeltatoista putkeen. Miksi? No tietenkin siksi että kolmentoista takana oli puomi (ei näy kuvassa, koska se ei kuulunut rataan;)), joten sinnehän sitä piti juosta. Ei siinä, jos se puomi olisi ollu jotenkin edes fiksusti siellä takana, mutta kun se oli niin, ettei sitä oikeasti kukaan koira voi hakea sieltä....Nana voi....Loppu meni hienosti, ei sen kummempaa mainittavaa. Kepeille Nana osaa hakea jo todella hyvin vaikeistakin kulmista! Kyllä tuon vois kohtapuoliin jo kisoihin ilmoittaa. Katsotaan koska ohjaajalla on tarpeeksi rohkeutta lähteä hömelön kanssa kisailemaan ;)

Päästin Vidan lopuksi vapaaksi ja juoksutin muutaman kerran putkesta. Kyllä sitä varmaan otti päähän kun ei päässyt oikeasti radalle.....

Ei kommentteja: